محل تبلیغات شما

مشمولان عزیز خدمت سربازی در این مقاله در خصوص اینکه استعلاجی دندان در سربازی مطالبی نوشته ایم و درباره نحوه استعلاجی دندان در سربازی و شرایط استعلاجی زخم معده  ضیحات کامل داده ایم دوستان توجه داشته باشید که برای اطلاع بیشتر از اخبار به روز سربازی میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید .



,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

شماره ویژه شهر تهران  9092301612

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595  تماس حاصل فرمایید

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,




نحوه دریافت مرخصی استعلاجی چگونه است؟

هنگامی که یک سربازی در زمان خدمت خود به بیماری مبتلا می‌شود و ادامه خدمت برای او غیر ممکن می گردد، با تایید پزشک معتمد برای استراحت و بهبود وضعیت سلامتی به وی مرخصی تعلق می گیرد.در حقیقت به زمان استراحت پزشکی برای سرباز بیمار، مرخصی استعلاجی گفته می شود. برای آگاهی بیشتر در این باره، به بررسی شرایط گرفتن مرخصی استعلاجی سربازی پرداخته ایم.




مرخصی استعلاجی مشمولان خدمت سربازی

زمانی که سربازی بر اثر بروز بیماری از ادامه خدمت باز می ماند، با بررسی بیماری و تایید پزشک، برای او مرخصی استعلاجی در نظر گرفته می شود. بیماری های متفاوتی از جمله بیماری های قلبی – عروقی، بیماری های مغز و اعصاب، اختلالات شنوایی و بینایی، بیماری‌های کلیوی، انواع بیماری های روحی روانی و …  ممکن است منجر به عدم فعالیت سرباز شود.در این شرایط، پس از معاینه و تایید پزشک و تعیین نحوه درمان و طول مدت لازم برای بهبود بیماری، مرخصی استعلاجی به سرباز داده خواهد شد.

حداکثر استعلاجی سربازی به مدت یک ماه است. اما گاهی اوقات پس از درمان و بهبودی، با گذشت زمان دوباره بیماری عود می‌کند. در این حالت امکان گرفتن مرخصی مجدد با تایید پزشک وجود دارد. اما چنانچه بیماری درمان نشود و مانع از ادامه خدمت برای سرباز گردد، می توان از معافیت پزشکی استفاده نمود.




قوانین مرخصی استعلاجی کارکنان و شاغلین

در حالت کلی، بیمه شدگانی که طبق تشخیص سازمان، قادر به ادامه کار نبوده و تحت معالجه یا درمان های توانبخشی هستند، چنانچه مشغول به کار نباشند و حقوقی دریافت ننمایند، می توانند غرامت دستمزد خود را در صورت دارا بودن شرایط زیر دریافت کنند: بیمه شده بر اثر حوادث کاری یا غیر از آن یا بر اثر بیماری های حرفه ای تحت درمان قرار گرفته باشد.
چنانچه بیمه شده بر اثر بیماری و تایید پزشک به استراحت مطلق و بستری شدن نیاز داشته باشد و در زمان اعلام بیماری، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی خدمت سربازی باشد.




تبصره 1 : در صورتیکه دستگاه ذیربط پزشک معتمد در اختیار نداشته باشد سازمانهای منطقه ای بهداشت و درمان استان مکلف به همکاری و معرفی پزشک معتمد از میان پزشکان سازمان خواهند بود .

تبصره 2 : اگر مستخدم به نظر دستگاه ذیربط معترض باشد موضوع به کمیسیون پزشکی ارجاع می شود و نظر این کمیسیون قطعی خواهد بود .

پ- کمیسون پزشکی حداقل مرکب از 3 نفر پزشک خواهد بود که بنا بر درخواست دستگاه متبوع مستخدم و با توجه به نوع بیماری توسط سازمانهای منطقه ای بهداشت , درمان وآموزش پزشکی تعیین خواهد شد . سازمانهای مذکور مکلفند در اسرع وقت کمیسیون را تشکیل و نتیجه را به دستگاه ذیربط اعلام نمایند .

ت- تشخیص ابتلا مستخدم به بیماری صعب العلاج و تعیین مدت معضوریت وی به عهده کمیسیون پزشکی است . حداکثر مدت این معضوریت در هر نوبت 6 ماه است و قابل تمدید خواهد بود.

ث- بانوان باردار برای هر بار وضع حمل تا 3 فرزند 3 ماه معضوریت و برای فرزند چهارم به بعد 2 ماه معضوریت و برای وضع حمل دو قلو 4 ماه و برای وضع حمل دو قلو به بالا یک سال معضوریت با استفاده از حقوق و فوق العاده های مربوط داده می شود . معضوریت وضع حمل جزو مرخصی استعلاجی محسوب می شود و تشخیص تاریخ شروع آن بر عهده پزشک معالج می باشد .



مراحل گرفتن استعلاجی

نخستین موردی که به ذهنت می‌رسد اینکه به پزشک مراجعه کنی، هم برای معاینه و درمان و هم احتمالا برای گرفتن استعلاجی؛ تا بعد از آن بتوانی با خیال راحت روزت را به استراحت سپری کنی و فردا یا شاید پس فردا با سلامت کامل و سرحال سرکار بروی.اما باید بدانی که گرفتن استعلاجی به همین سادگی ها نیست و پر کردن همین یک برگه به ظاهر ساده، کاری بسیاری پیچیده و حساس است و قوانینی مربوط به خود را دارد.

یکی از رایجترین گواهی‌هایی که توسط پزشک صادر می‌شود، استعلاجی است؛ این گواهی معمولاً به در خواست خود بیمار یا ولی وی به منظور استراحت و حضور نیافتن در محل کار یا مدرسه صادر میشود.درباره صدور گواهی پزشکی از جمله گواهی استعلاجی باید به چندین نکته اساسی توجه کرد که دانستن آن هم برای پزشک و هم بیمار و همچنین برای کارفرمایان نیز لازم و ضروری است.



احراز هویت

مشخصات و هویت نخستین نکته‌ای است که هم پزشک باید آن را به دقت ذکر کند و هم بیمار باید آن را به درستی در اختیار پزشک قرار دهد.

هویت مجموعه صفات و مشخصاتی است که موجب تشخیص یک فرد از افراد دیگر می‌شود. گرچه احراز هویت بیمار با مفهوم حقوقی آن وظیفه کادر درمانی نیست اما اگر قرار باشد برای بیماری گواهی صادر شود باید به ترتیبی هویت وی برای پزشک صادر شود.

در خصوص صدور هر گواهی باید به امر احراز هویت فردی که برای وی گواهی صادر می‌شود توجه و دقت بسیار زیادی کرد؛ چراکه ممکن است فردی که جداً مبتلا به بیماری است به پزشک مراجعه کند و نام فرد دیگری را به جای نام واقعی خود بگوید و پزشک با توجه به معاینه انجام شده گواهی مبنی بر آن در زمان مشخص و نیاز به استراحت برای وی صادر کند.





تعیین علت صدور گواهی و مرجعی که گواهی به آن ارائه می شود

در صدور گواهی بهتر است که به این نکته اشاره شود که این گواهی به درخواست بیمار (یا ولی وی) برای ارائه به (مدرسه، سازمان یا ارگان یا اداره ) صادر شده است و فاقد هر گونه ارزش دیگری است. چرا که ممکن است بعداً این فرد از این گواهی جهت ارائه به دادگاه استفاده کرده و عدم حضور خود در دادگاه را موجه جلوه دهد یا در موارد دیگر از آن سوء استفاده شود.



ذکر مدت استراحت در گواهی استعلاجی اجباری نیست

نکته مهم دیگر این است که صدور گواهی استعلاجی ااماً با تعیین مدت زمان استراحت همراه نیست و در صورت عدم صلاحدیدِ پزشک، گواهی استراحت صادر نمی‌شود بلکه تنها گواهی می شود که بیمار در این  تاریخ ویزیت شده است مثلاً:

گواهی می شود آقای . در تاریخ . ساعت . ویزیت شد و تحت درمان لازم قرار گرفت.»




علایم و نشانه‌های ثبت شده در گواهی استعلاجی

در صدور گواهی باید به دو دسته اطلاعات که در آن ثبت می شود اشاره کرد؛اول، علایم  که شامل مواردی است که پزشک در معاینه بیمار، شخصاً مشاهده می‌کند یا  می‌شنود یا لمس می کند مثل تب، استفراغ، اسهال، جراحات و؛ و دوم مواردی که بیمار آنها را ذکر می کند مانند سردرد ، دل درد، سرگیجه ، تهوع و.

لازم است که علایم اول را پزشک به عنوان مشاهدات خود ثبت و علایم دوم  را از قول بیمار ثبت کند. برای مثال در گواهی چنین آورده شود:

بیمار دچار سرفه‌های مکرر است و ضمناً از درد شدید قفسه سینه نیز اظهار تالم می‌کند»



اجتناب از ثبت موارد بر اساس شک و گمان

در صدور گواهی هرگز نباید مطلبی را بر اساس شک و گمان ذکر کرد و در صورت عدم اطمینان به نکته ای اگر ثبت آن در گواهی ضرورت داشت باید به وجود شک و گمان در آن اشاره کرد؛ برای مثال به مورد زیر اشاره می شود:

گواهی می‌شود بیمار از درد در دنده‌های تحتانی راست متالم است ولی در گرافی قفسه سینه شکستگی مشهود نیست لذا به نظر می رسد به منظور بررسی دقیقتر لازم است در چند روز آینده گرافی مجدد رخ و نیمرخ قفسه سینه تهیه شود.





امریه 

کسری خدمت مناطق محروم 1400

کسری خدمت مناطق خود شامل چند بخش است

کسری خدمت مناطق چیست؟

گواهی ,استعلاجی ,پزشک ,بیماری ,مرخصی ,سربازی ,می شود ,مرخصی استعلاجی ,صدور گواهی ,است که ,را به ,مرخصی استعلاجی چگونه ,دریافت مرخصی استعلاجی ,نحوه دریافت مرخصی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عربی دبیرستان تبلیغات | ریپورتاژ آگهی | آگهی رایگان | بک لینک وبلاگ عسل مهربان اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها کابوس... getkosighle onualpasi The Biggest Bts FanFiction وبلاگ فرهنگی مذهبی مــــــــــنهاج پروفسور حمید پورسلیمانی پاریزی