محل تبلیغات شما

دوستان و همراهان عزیز در این مقاله در خصوص پادگان های نیروی زمینی ارتش در مازندران مطالبی گردآوری کرده ایم که امیدوار هستیم این مقاله هم مورد رضایت وتوجه همه شما عزیزان قرار گیرد لذا در صورت دریافت اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.



,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه "

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

شماره ویژه شهر تهران  9092301612

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595  تماس حاصل فرمایید

تماس از 8صبح تا 12شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,




پادگان های نیروی زمینی ارتش

هوانیروز

هواپیمایی نیروی زمینی، که به اختصار هوانیروز» گفته می‌شود. شش پایگاه رزمی: کرمانشاه ، مسجدسلیمان ، تبریز ، کرمان ، مشهد ، آبیک ؛ پشتیبانی اصفهان.

هوانیروز ایران مدل غربی آمریکایی دهه ۱۹۷۰ میلادی است. بالگردهای تهاجمی کبری، ترابری شینوک، پشتیبانی ۲۱۴بل؛ ستون فقرات هوانیروز ارتش ایران را تشکیل می‌دهند. بالگردهای کبری مجهز به موشک تاو ضدتانک تأثیر قدرتمندی در جنگ با زرهی عراق داشتند. ارتقاء تجهیزاتی مانند تجهیزات پرواز شبانه و الکترونیک، همچنین ساخت بومی در زمینه بالگرد کبری انجام شده‌است، مانند بالگردهای شاهد و توفان


فرماندهی

نیروی زمینی ارتش ایران که فرمانده آن توسط فرمانده کل قوا منصوب می‌شود، در سلسله مراتب نظامی بترتیب زیرمجموعه فرمانده کل قوا، فرمانده کل نیروهای مسلح و فرمانده کل ارتش ایران می‌باشد.

فرماندهی فعلی نیرو بعهده امیر سرتیپ کیومرث حیدری می‌باشد. ستاد فرماندهی آن نیز در منطقه لویزان شمالشرق شهر تهران (چهار راه مینی سیتی) واقع بوده که محدوده وسیعی را شامل می‌شود.

فرماندهان

    سرلشکر بهرام آریانا (۱۳۳۷–۱۳۳۴)
    سپهبد عبدالحسین حجازی (۱۳۳۹–۱۳۳۷)
    سپهبد رضا عظیمی (۱۳۴۴–۱۳۳۹)
    ارتشبد عزیزالله ضرغامی (۱۳۴۸–۱۳۴۴)
    سپهبد فتح‌الله مین‌باشیان (۱۳۵۱–۱۳۴۸)
    ارتشبد غلامعلی اویسی (۱۳۵۷–۱۳۵۱)
    سپهبد عبدالعلی بدره‌ای (۱۳۵۷)
    سرتیپ ولی‌الله فلاحی (۱۳۵۹-)
    سرتیپ قاسمعلی ظهیرنژاد (۱۳۶۰–۱۳۵۹)
    سرهنگ علی صیاد شیرازی (۱۳۶۵–۱۳۶۰)
    سرهنگ حسین حسنی سعدی (۱۳۷۰–۱۳۶۵)
    سرتیپ عبدالله نجفی (۱۳۷۳–۱۳۷۰)
    سرتیپ احمد دادبین (۱۳۷۶–۱۳۷۳)
    سرتیپ عبدالعلی پورشاسب (۱۳۷۹–۱۳۷۶)
    سرتیپ ناصر محمدی‌فر (۱۳۸۴–۱۳۷۹)
    سرتیپ محمدحسین دادرس (۱۳۸۷–۱۳۸۴)
    سرتیپ احمدرضا پوردستان (۱۳۹۵–۱۳۸۴)
    سرتیپ کیومرث حیدری (-۱۳۹۵)





سخت ترین ارگان برای انجام خدمت سربازی

به نظر برخی سربازان بدترین نیرو و سخت ترین آنها از بین سه نیرو، نیروی انتظامی است،بعد ارتش و بعد هم سپاه که البته این موضوع کاملا بستگی به روحیات هر شخص و اینکه در چه محیطی سازگارتر است یا این که در کجا می تواند کارهایی متناسب با علایق خود انجام دهد متفاوت است.سربازی در تجربیات خود اینچنین می گوید: آموزشی نیروی انتظامی در پادگان های قدیمی و با غذای بی کیفیت تر از سایر نیروهاست و سخت گیری نسبت به سربازان بیشتر است به عنوان  نمونه مقایسه دو پادگان آموزشی 04 ارتش و محمدرسول الله نیروی انتظامی که هر دو در بیر در نیروی انتظامی شما حتی اگر افسر باشید برای شما احترامی قائل نمی شوند در صورتی که در ارتش درجه واقعا ارزش دارد و یک افسر وظیفه مهمتر از یک گروهبان کادر خدمت هست.

در هر کدام از قسمتهای نیروی انتظامی خطرات زیادی دارد از مرزبانی تا پلیس راه و کلانتری و افسر سر چهارراه حتی در مناطق مرزی اشرار از ارتشی ها بیشتر حساب می برند و کمتر احتمال دارد به طرف ارتشی تیراندازی کنند علل خصوص در یکی دو سال اخیر ارتش خیلی تغییر کرده کیفیت غذاش غیر قایل مقایسه با گذشته شده شاید باور نکنین لیست غذایی که در 04 بیرجند سرو می شود جوجه کباب یا کوبیده قیمه با ماست ، قرمه سبزی با دوغ ، مرغ با زیتون پرورده تن ماهی و خلاصه که غذای ارتش بد نیست .در ضمن سپاه کمترین سرباز وظیفه را جذب می کند و دلیل ان استفاده ی نیرو ها  در بخشها ی خدماتی هست. نیروی زمینی ارتش هم بالاترین تعداد پرسنل وظیفه را  دارد.




مولفه‌های اصلی ارتش

جانشین فرمانده کل ارتش گفت:‌ یکی از مولفه‌های اصلی که در این زمینه می‌تواند اثرگذار باشد، بنیاد تعاون ارتش است لذا یکی از عمده تلاش‌های بنده در این خصوص فعال کردن بتاجا است. در این خصوص تلاش‌های بسیاری صورت گرفته و در شروع کارم در سمت جانشینی فرماندهی کل ارتش، شورایعالی معیشت در ارتش را تشکیل دادیم و تلاش کردیم در این شورا ابتدا آسیب شناسی کنیم و پس از پیدا کردن نقاط ضعف، برای برطرف کردن آنها راهکارهای برون‌رفت از این مشکلات را تعریف کنیم. در این رابطه در جلسه‌ شورایعالی معیشت ارتش، موضوعات و مشکلات را  بی‌پرده و عریان مطرح کرده و تمام تلاشمان این است شرایط به نسبت مناسب اقتصادی را برای کارکنان فراهم کنیم.


امریه 

کسری خدمت مناطق محروم 1400

کسری خدمت مناطق خود شامل چند بخش است

کسری خدمت مناطق چیست؟

    ,ارتش ,سرتیپ ,نیروی ,کل ,، ,    سرتیپ ,در این ,فرمانده کل ,نیروی انتظامی ,که در ,سرتیپ کیومرث حیدری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

vatonbuka فروش اینورتر Omron امرن minredccomo کلوپ آترا Angela's receptions باشگاه هیربد 10 سئوکار Wilma's memory ..Me is typing چیزی به من یاد بده . . .